Wie zijn wij?

Megamasters Computers heeft ruim 17 jaar ervaring in de verkoop, reparatie, upgrade en opschonen van alle merken laptops en computers en andere hardware apparatuur.


Tegen scherpe prijzen en snelle service kubalie Megamasters Computersnnen wij betrouwbaar, diskreet en vakkundig werk afleveren om uw laptop of PC langer mee te laten gaan.

Wij adviseren aan zowel bedrijven als particulieren op het gebied van hard- en software.

Ook voor advies bij aanschaf van een nieuwe laptop of PC kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van computers op maat met uitsluitend A merk componenten. Dit betreft zowel computers voor particulieren zoals studenten of families,die naar volle tevredenheid toegepast worden voor het dagelijks gebruik, als de zwaardere PC´s voor Professionals die variëren van musici, grafici, fotografen en software engineers en kleine zelfstandigen, die een perfect werkende PC nodig hebben voor hun bedrijfsvoering. Iedere klant krijgt een computer die volledig naar zijn wensen en behoeften is gericht.

Doelstelling

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Onze experts zijn vriendelijk, professioneel en hebben een ver boven gemiddelde gedegen computerkennis, wat zich vertaald in een snelle diagnose van de oorzaak van uw probleem. In onze winkel kunnen wij service verlenen aan beginners tot professionals. We spreken duidelijke taal, we maken het technische gedeelte toegankelijk voor een ieder die niet bekend is met gigabytes of megabits.

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

 

Megamasters winkel

 route

 

Bereikbaarheid:

Tram 1, halte Jan Pieter Heyestraat,

schuin tegenover Revalidatie Centrum Amsterdam.